Artistiek

Exclusieve tafels op maat

Wanneer u op zoek bent naar houten tafels op maat, dan komt u naar Artistiek, in hartje Brabant. Wij maken de houten tafels geheel volgens uw smaak. Lengte, breedte, afwerking, houtsoort: u kiest het allemaal. Voordat we beginnen met de vervaardiging van de tafels, brengen we uw wensen in kaart. Zo weten we precies aan welke eisen de tafels moeten voldoen. We zorgen dat u een duidelijk beeld heeft van de houten tafels op maat, zodat u zeker weet wat u in huis haalt. Vraag snel naar de mogelijkheden bij Artistiek.

Houten tafels volledig op maat laten maken

Bent u op zoek naar houten tafels en wilt u deze volledig op maat laten maken? Dat kan bij Artistiek. Wij maken meubelen in onze eigen atelier en vervaardigen de producten met de hand. Hierdoor bent u verzekerd van een uniek design en houten tafels op maat. De ontwerpen van onze ontwerper verrassen u steeds weer. Deze ontwerpen zijn ook in onze winkel te zien. Hier bent u van harte welkom! Artistiek is een eigenzinnige woonwinkel in hartje Brabant. Wij maken mooie dingen uit eerlijke materialen.

Verwerking houtsoorten

Artistiek verwerkt vrijwel alle houtsoorten voor houten tafels op maat. Of u nu beuken, teak of een ander soort hout wilt gebruiken, bij ons is het mogelijk. Vragen? Neem dan contact op en schakel ons meteen in voor prachtige houten tafels op maat! Like ons ook op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze projecten.

Houten tafels op maat laten vervaardigen?

Contact